Exp maina!
+8
4eerdy
Lachesis
AlphaTwin
gamerx
sexigais19941994
Erglis
SuperTriks
Admin
12 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Exp maina!
Sveiki tauta! Tad nu taa daudzi te ta runajot,ka serverim vaigot mainit Exp,savadak seit 'neviens nespelejot' un kā ari no shopiem iznemt jawel's ara!
Tad nu taa man svarigas Jusu domas!
Rakstam Rec/Anti! + pierakstam kadu Exp Jus velaties
150Exp/Drop 70
350Exp/Drop 75
3000Exp/Drop 85
5000Exp/Drop 90
EXP MAINA NESKARS JUSU ACC! RESPEKTIVI TIE NETIKS DZESTI
Tad nu taa man svarigas Jusu domas!
Rakstam Rec/Anti! + pierakstam kadu Exp Jus velaties
150Exp/Drop 70
350Exp/Drop 75
3000Exp/Drop 85
5000Exp/Drop 90
EXP MAINA NESKARS JUSU ACC! RESPEKTIVI TIE NETIKS DZESTI
Last edited by Admin on Fri May 28, 2010 6:34 pm; edited 1 time in total
Re: Exp maina!
MJa,.. visi jau tagad sakačājušies, un es kā nūbs skraidīšu. Domāju ka vajadzētu exp ~1000, ppl 10/10/15, bet jewelus gan šopos atstāt, lai vismaz normālus setus var uztaisīt!
Puuks- Guest
saku pilniigi preteejo ..Puuks wrote:MJa,.. visi jau tagad sakačājušies, un es kā nūbs skraidīšu. Domāju ka vajadzētu exp ~1000, ppl 10/10/15, bet jewelus gan šopos atstāt, lai vismaz normālus setus var uztaisīt!
jewelus araa . dropu liidz 35 exp kadus 120-170
lai kaut mazaka jega speleet . jo es pirms 1h saku speleet man bk ar 380 lvl un man apnika jau
SuperTriks- Posts : 2
Vislabākais būtu atstāt kā ir, bet ja tā nevar, tad es par augstāko iespējamo exp.
Dirsaaa- Guest
Rec + 5000Exp/Drop 90 un bles, life, chaos un kvest items shopos ATSTAAT.
Last edited by Erglis on Sat May 29, 2010 1:24 pm; edited 2 times in total
Erglis- Posts : 16
wroke
Nu, ja ne pieskarties, tad varat pat tad, ja esat aizmirsis ehpu ubirete min 20 cilvēki, un ka naschet akmeņi es arī piekrītu spēle nav mēms kokas valūtās kontus visiem absolūti viss var iegādāties veikalā, un šo teryaetsya interesē spēles sēdēt apkārt un šūpoles pašā nozīmē es neredzu PC, kā arī, lai kil mani par spēku no 1000, un tas arī varētu iegūt visu .. un tā būtu interesanti palaist cenšas pārdot bruņas akmeņiem vai kaut ko līdzīgu, ka pēc tam nopirkt viņu pašu un tā dalie ...
Tas ir tikai mans viedoklis, bet es aizmirsu, es izmantot translit par šo, jo es nezinu, Latviešu - (
Tas ir tikai mans viedoklis, bet es aizmirsu, es izmantot translit par šo, jo es nezinu, Latviešu - (
SuperTri- Guest
SuperTri wrote:Nu, ja ne pieskarties, tad varat pat tad, ja esat aizmirsis ehpu ubirete min 20 cilvēki, un ka naschet akmeņi es arī piekrītu spēle nav mēms kokas valūtās kontus visiem absolūti viss var iegādāties veikalā, un šo teryaetsya interesē spēles sēdēt apkārt un šūpoles pašā nozīmē es neredzu PC, kā arī, lai kil mani par spēku no 1000, un tas arī varētu iegūt visu .. un tā būtu interesanti palaist cenšas pārdot bruņas akmeņiem vai kaut ko līdzīgu, ka pēc tam nopirkt viņu pašu un tā dalie ...
Respect men! Paskataties uz vinu centibu!Kkas abrinojams
Men write with your Laguage
es domaju ka vaig mainit exp jo ir parak daudz server ar max exp visu parejo atstat tikai exp mazak bet ne mazak ka 5000 jo tad 20 res mierigi ja grib pa paris h var dabut Vienigais iznjemt ara gemstones lai mekle un vaac pashi bless un souls atstat [b]Rec
gamerx- Posts : 3
ja tiesam gribat mainit tad 5000.!! tak taja pasa wos.lv paskataties neviens serveris ar S4 vai S5 kam ir low exp nav populars.!! taka domaju ja bus 150exp tad speletaju bus vel mazak.! es anti kautvai man jau ir max stati bet nu tas zemais exp atbaida speletajus.!!
AlphaTwin- Posts : 22
:)
Domāju ka labāk būtu 5000xp 90 drop
un jwl's atstāt vienīgais gamestones ārā!
Soul un Bless vajadzētu labāk atstaat!
REC!
un jwl's atstāt vienīgais gamestones ārā!
Soul un Bless vajadzētu labāk atstaat!
REC!
Lachesis- Posts : 23
Nu 6 jau ir par 5000Exp/Drop 90 tākā.......
Erglis- Posts : 16
es domaju ka
labakais butu ja uzliktu sadu exp un drop 350Exp/Drop 75 jo mazaks jo labaks un visus jewels
Last edited by imphoteb on Mon May 31, 2010 2:32 am; edited 1 time in total (Reason for editing : parak daudz uzrakstiju jau)
imphoteb- Posts : 36
Exp vajag sataisit 350-500
Drop <50 lai nelagotu spotos
Visus spotus atstat
Quest itemus izdzest no veikala
Jewels ari izniemt, bet palielinat jewel drop rate
Izniemt no veikala Box +4 +5
Drop <50 lai nelagotu spotos
Visus spotus atstat
Quest itemus izdzest no veikala
Jewels ari izniemt, bet palielinat jewel drop rate
Izniemt no veikala Box +4 +5
Hacok- Guest
ja jūs gribat lai serverī spēlētu cilvēki tad ir jādara sekojošas lietas
1) jāsamazina ppl jo tik daudz punktu ir par traku jo vienā dienā uzkačā full status un zūd visam jēga
2) jāsamazina arī exp varbūt ne uz 150 bet ne jau arī uz 5000 jo tāpat tas ir priekš maziem mīkstajiem kas nemāk normālu mu spēlēt
300 ir apmēram optimāli un var variēt ar partyu expiem
3) jāpalielina zen nozīme serverī ( vai kāda cita tirgošanās līdzekļa jewelu,exc utt)
ļoti liels mīnuss ir tas ka nav noteiktas lietas ar ko tirgoties
jo nekas nav svarīgs un nepieciešams tas padara visu pasākumu neinteresantu
mans viedoklis
1) jāsamazina ppl jo tik daudz punktu ir par traku jo vienā dienā uzkačā full status un zūd visam jēga
2) jāsamazina arī exp varbūt ne uz 150 bet ne jau arī uz 5000 jo tāpat tas ir priekš maziem mīkstajiem kas nemāk normālu mu spēlēt
300 ir apmēram optimāli un var variēt ar partyu expiem
3) jāpalielina zen nozīme serverī ( vai kāda cita tirgošanās līdzekļa jewelu,exc utt)
ļoti liels mīnuss ir tas ka nav noteiktas lietas ar ko tirgoties
jo nekas nav svarīgs un nepieciešams tas padara visu pasākumu neinteresantu
mans viedoklis
kuuseeni- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2