GM KADS BUSS!!!!!!!
4 posters
Page 1 of 1
GM KADS BUSS!!!!!!!
tad iecel kadu par GM mes visi cinamies par to nu izlem ta4u ja nebusu es nebusu gm bet dod iespeju kadam no mums mes visi te cinamies iesakam viskko palidzam ,pamacam dazadas lietinas utt!
sexigais19941994- Posts : 18
Re: GM KADS BUSS!!!!!!!
pec manam domam ar 3 vai 4 GM pilnigi pietiek.! un cik zinu tagad 3 jau ir.! Lai tiktu par GM ari ir jauzraksta sakarigs pieteikums.!! kapec tu doma ka uzrakstot tadu pasu pieteikumu ka parejie pirms tevis jau ir rakstijusi.!! tiesi tu busi tas izredzetais kuru panjems.? beztam neuzskatu ka 16 gadigs berns ir spejigs but normals un sakarigs GM.!
AlphaTwin- Posts : 22
Re: GM KADS BUSS!!!!!!!
sexigais19941994 wrote:tad iecel kadu par GM mes visi cinamies par to nu izlem ta4u ja nebusu es nebusu gm bet dod iespeju kadam no mums mes visi te cinamies iesakam viskko palidzam ,pamacam dazadas lietinas utt!
nesaprotu ko jus varat stresot ;D Es macos,stradaju un man ar laiku ir diezgan svaki ! Tuvaka laika visu izkatisu! nevaig ta ka mazam bernam breekt
LOL
visiem ir smadzenes tikai viens cik vinam/ai ir gadu un vai vins varetu but par gm???? man ir 12 gadi bet es esmu bijis vairakos mu gm ,un visos mu es biju normals gm !!!!!!!!!!
imphoteb- Posts : 36
Page 1 of 1