parak dargi
5 posters
Page 1 of 1
parak dargi
Krediti is nedaudz pa dargu pa 3ls 300 kreditus ....
imphoteb- Posts : 36
Re: parak dargi
imphoteb wrote:Krediti is nedaudz pa dargu pa 3ls 300 kreditus ....
sms shops vispar nav vel gatavs un pasutit tur ta pat neko tgd nevar..... + nav jau teikts ka tas ir istas cenas
Bezsakars!
Un jums visiem bija jāiespamo ''Taisām, u.c'' pašiem nebesī spamot, ka tikai posti jums nāk, vai ne? Tālu jūs nenonāksiet ar šadu spamošanu, attieksmi!
Sunrise'ns- Posts : 4
jam jam...
ja esi tik gudrs, pats vari kaut 10 postus dabuut? jeedziigi un es neskatos parasti ko raksta rakstu es ko zinu
Postiem jau reāli nav nekādu nozīmju, ja to saturs ir pilnīgi bezjēdzīgs, kā,piemēram, šī temata pēdējie raksti. S1pax, ieteiktu gan Tev palasīt arī citu rakstu saturus, kuri atrodas virs tava posta, jo citādi notiks tāpat kā šoreiz - Administrātors pasaka, ka SMSveikals vēl ir iztrādes stadijā, bet tu to vēlreiz bezjēdzīgi atkārto. K, pietiks te bezjēdzīgi rakstīt..
yakz- Posts : 11
Jā, man pilnīgi noteikti skauž, ka tev ir vairāk rakstu nekā man, tiešām.
Tak tev savos septiņpadsmit gados vajadzētu saprast to, ka tu neesi vienīgais cilvēks, kurš var atbildēt uz šāda veida jautājumiem,es saprotu, ka tev neinteresē citu viedoklis, taču ar tādu attieksmi tu tālu netiksi, puis. :]
Tak tev savos septiņpadsmit gados vajadzētu saprast to, ka tu neesi vienīgais cilvēks, kurš var atbildēt uz šāda veida jautājumiem,es saprotu, ka tev neinteresē citu viedoklis, taču ar tādu attieksmi tu tālu netiksi, puis. :]
Piedod par izteicienu, bet S1pax, tu esi cirvis. Tak apcel mani no sava ''Lol'' profila, man jau no tā gabals nenokrīt. Gan jau, ka esi nereāls gangsteris savā apkaimē, ja jau vari kādu apcelt i-netā. :]
ej dirst ok?
tu esi totaaal ambiilis kurs lien diirsaa krutaakajiem un runaa takaa pilniiigs `Geys` ruunaa takaaa nezin kas ^piedodieiet par izteicinu^WTF??? tas neregistreetajs Lol nav pat profils un es nezinu kas tas ir ja? un ja tu esi tik STULBS mums ir atstiriigi IP ^^^ Fail
Kopš kura laika par geju var spriest pēc rakstības/izteikšanās veida? ;DD Es zinu, ka pēc tavas rakstības var spriest par tavu intelekta līmeni, kurš par nelaimi tev, ir diezgan zems. Un vispār, kāds šim visam sakars ar ''dupsī līšanu''? Ah, aizmirsu,tu tak savos septiņpadsmit gados neko jēdzīgāku izdomāt nevari.
omgomgomg
tu esi tik stuulbs ka raksti AHH,aizmirsu bomaars esi vai vai arii esi riitigs kaartiigs puika a????
Pirms raksti vārdu ''stulbs'', pārliecinies vai zini tā vārda patieso nozīmi.
Page 1 of 1