GM vieta serveri
3 posters
Page 1 of 1
GM vieta serveri
Sveiki!
naku no cita mu servera kurs nav galigi interesenats.
mekleju serveri kur butu iespeja KLUT par GM.
pastastisu drusku par sevi....
Esmu regulars speletaj speleju mu diena vismaz 5-7 stundas
zinu pilnigi visu par mu varbut klusana butu SEED un S4 items.taisit socket options maku.
Esmu biji jau GM 2 serveros.Negribu sevi lielit bet es biju labs GM.Wienkarsi serveri nebija garlaicigi jo taisiju qwestus diena loti daudz un kaut ari devu mazinas balvas mani Speletaji cienija.esu loti aktivs atbildu uz jautajumiem visos serveros ja kads prasa.Ir biji ta ka pats GM nezin bet es zinu
Ar cienu Edijs!!!
P.S-ja izskatat manis raxtito tad Atbildat man uz skype-sjide94 vai e-mile-sjide94@inbox.lv
paldies par sapratni !!!!
naku no cita mu servera kurs nav galigi interesenats.
mekleju serveri kur butu iespeja KLUT par GM.
pastastisu drusku par sevi....
Esmu regulars speletaj speleju mu diena vismaz 5-7 stundas
zinu pilnigi visu par mu varbut klusana butu SEED un S4 items.taisit socket options maku.
Esmu biji jau GM 2 serveros.Negribu sevi lielit bet es biju labs GM.Wienkarsi serveri nebija garlaicigi jo taisiju qwestus diena loti daudz un kaut ari devu mazinas balvas mani Speletaji cienija.esu loti aktivs atbildu uz jautajumiem visos serveros ja kads prasa.Ir biji ta ka pats GM nezin bet es zinu
Ar cienu Edijs!!!
P.S-ja izskatat manis raxtito tad Atbildat man uz skype-sjide94 vai e-mile-sjide94@inbox.lv
paldies par sapratni !!!!
tedy1994- Guest
Re: GM vieta serveri
serveri vispar esi iegajis.?
AlphaTwin- Posts : 22
Re: GM vieta serveri
Kamer nebus pareizi izpildits pieteikums + kamer nebusi registrejies foruma tikmer nekas netiks izskatits.
Page 1 of 1